avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Certificat de grefa - eliberare in dosar fara termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Certificat de grefa - eliberare in dosar fara termen

am facut plangere impotriva p-v sanctiune , am inregistrat la judecatorie , mi-a dat nr de dosar si mi-a specificat sa verific sistemul ecris in 2 zile vad si termenul , oricum primesc citatie .

pana aici totul clar .

a trecut o saptamana si in ecris nu este mentionat niciun termen de judecata .

acum eu vreau certificat de grefa necesar la politia rutiera sa-mi prelungeasca valabilitatea dovezii de circulatie pana ma judec.

imi da certificat de grefa daca dosarul este in perioada de repatizare si nu s-a acordat inca termen?nu stiu completul de judecata? nimic.

#-o
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 18:04, 8 Aprilie 2013
Ar trebui sa va dea.
:D
Nu e vorba de perioada „de repartizare”, deoarece repartizarea „la complet” s-a făcut deja... E vorba de procedura „necontencioasă” în care nu se dă termen până nu e ok cererea reclamantului....

Se emite certificat de grefă și în această fază. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se face repartizarea aleatorie, in raport de data introducerii actiunii? aidu aidu dosarele se repartizeaza aleator in Ecris in ziua inregistrarii cererii de chemare in judecata?? Insa pe situl Tribunalului, desi dosarul a fost inregistrat ... (vezi toată discuția)
Programare sedinte judecata eugen82 eugen82 Am cautat in regulamentul CSM de functionare a instantelor si nu am gasit un raspuns la urmatoarea intrebare: cine si cand in cadrul instantei stabileste ... (vezi toată discuția)
Restituirea permisului de conducere in caz de accident cu victima Flori1609 Flori1609 Buna seara! In data de 17-11-2019 am fost implicat intr un accident rutier minor (avand o victima) politistul mi a spus ca imi ia permisul de conducere si imi ... (vezi toată discuția)