avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Verificare firme/companii fantoma in domeniul plasarii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Verificare firme/companii fantoma in domeniul plasarii fortei de munca

sunt nenumarate anunturi de la firme cu plecari in strainatate unele cer o multime de documente , taxe si comisioane de mediere...altele cer taxe mici si documente.
Cum putem verifica daca este o firma de plasare a muncii si nu este "teapa"?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Firma fantoma adno adno buna ziua! sunt nenumarate anunturi de la firme cu plecari in strainatate unele cer o multime de documente , taxe si comisioane de mediere...altele cer taxe ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate si firmele de recrutare personal Eduardedd Eduardedd Buna ziua, sunt tentat sa plec in strainatate pentru a munci prin intermediul diferitelor firme de pe internet, unele cerand comisioane pentru mediere si tot ... (vezi toată discuția)
Agentie de recrutare de personal kalel103 kalel103 Buna ziua, Am anumite dileme si la sfatul unui amic, m-am decis sa postez intrebarile mele aici in speranta ca o sa primesc niste raspunsuri. Acum ... (vezi toată discuția)