avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma fantoma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma fantoma

buna ziua! sunt nenumarate anunturi de la firme cu plecari in strainatate unele cer o multime de documente , taxe si comisioane de mediere...altele cer taxe mici si documente.
Cum putem verifica daca este sau nu firma fantoma?
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: adno , utilizator 17:59, 17 Aprilie 2013
Buna ziua,

Daca doriti sa vedeti doar daca firma e in functiune, si are cod de inregistrare valid, puteti sa va faceti cont pe siteul Registrului Comertului si sa verificati aceste aspecte.

Daca doriti sa aflati mai multe despre firme, cum ar fi asociatii, capitalul, sediul, puteti solicita informatiile fie online, daca aveti cont platit pe siteul onrc.ro, fie direct la Registrul Comertului.

La Oficiul National al Registrului Comertului se pot solicita extrase pentru orice firma din Romania, cu exceptia celor cu sediul in Bucuresti ori Ilfov.

Puteti sa cautati firma si pe siteurile tribunalelor sau a judecatoriilor si, evident, pe google, sa vedeti daca cineva are ceva de rau de spus de ea.

Succes!
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2013
Dana Fatol, Avocat
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare firme/companii fantoma in domeniul plasarii fortei de munca adno adno sunt nenumarate anunturi de la firme cu plecari in strainatate unele cer o multime de documente , taxe si comisioane de mediere...altele cer taxe mici si ... (vezi toată discuția)
Munca strainatate beleaua beleaua Va rog a ma ajuta in a afla daca firma la care sotul meu vrea sa se angajeze in Germania este legala.Cum pot afla ca nu este o firma fantoma? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna firma fantoma? Cent Cent Buna ziua, Ce inseamna o firma fantoma? Daca eu am facturi de la o firma activa, de unde sa stiu ca e firma fantoma? Eu verific pe anaf daca e activa la ... (vezi toată discuția)