avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie copil

Buna seara,recent am obtinut custodia copilului care a fost in grija mamei pana in aprilie 2013,cum trebuie procedat pentru trecerea alocatiei la domiciliul actual al copilului(noul si vechiul domiciliu sunt in judete diferite hunedoara-bihor)va multumesc frumos.
.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 20:15, 8 Aprilie 2013
Mergeti la autoritatea tutelara din ambele judete si formulati cereri in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Fortuna1 Fortuna1 Buna seara...am si eu o intrebare.Cumnata mea este casatorita si sotul ei locuieste in Spania si are un serviciu stabil cu carte de munca.Au impreuna un ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat pentru copii caviola76 caviola76 mi-am schimbat domiciliul in alt judet si as sori sa stiu cum procedez ca sa primesc alocatia copilului la noul domiciliu? (vezi toată discuția)
Parcare de resedinta oitaus78 oitaus78 Buna ziua, ma voi muta de la domiciliul actual la altul. (sectoare diferite in Bucuresti) La domiciliul actual (care va deveni locuinta secundara) beneficiez ... (vezi toată discuția)