avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie de stat pentru copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie de stat pentru copii

mi-am schimbat domiciliul in alt judet si as sori sa stiu cum procedez ca sa primesc alocatia copilului la noul domiciliu?
Cel mai recent răspuns: Filip Alexandru , utilizator 11:42, 31 Octombrie 2012
Mergeti la Directia de Munca si Protectie Sociala, Serviciul Alocatii si Indemnizatii din noul domiciliu, cu o copie xerox a buletinului dvs sau a copilului in cazul in care acesta incaseaza alocatia si copie xerox dupa certificatul de nastere al copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare alocație copil Tony62 Tony62 Vă rog să imi spune-ți unde se poate schimba alocația coplilului căci nu găsesc locația noua.Vreau să descarce banii de alocație de la ... (vezi toată discuția)
Nu primesc alocatia de stat pentru copii creangaflorin76 creangaflorin76 CE SE INTIMPLA DE NU PRIMESC ALOCATIA COPIILOR DE 10 LUNI?AM APELAT SI LA PROTECTIA COPILULUI SI LA PRIMARIA DIN COMUNA FARA NICI UN REZULTAT MA PUTETI AJUTA ... (vezi toată discuția)
Transferul alocatiei din alt judet pe numele mamei R_oxana R_oxana am un copil de 2 ani si recent am implinit varsta de 18 ani si as vrea sa ii trec alocatia pe numele meu. pana acum mama mea ii era tutore legal si alocatia ... (vezi toată discuția)