avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Transferul alocatiei din alt judet pe numele mamei
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Transferul alocatiei din alt judet pe numele mamei

am un copil de 2 ani si recent am implinit varsta de 18 ani si as vrea sa ii trec alocatia pe numele meu. pana acum mama mea ii era tutore legal si alocatia vine pe numele ei din cauza ca eu eram minora. eu m-am mutat in judetul bacau iar alocatia vine in continuare la vechiul domiciliu din judetul brasov.as vrea sa imi spuna cineva ce trebuie sa fac si unde anume trebuie sa merg pentru a transfera alocatia in bacau si pe numele meu. as vrea sa imi spuneti si daca se poate sa fac asta fara ajutorul mamei deoarece nu mai suntem in relatii bune si nu este dispusa sa ma ajute.
mentionez ca eu sunt nemaritata si copilul e pe numele tatalui.
daca se poate sa imi raspundeti cat mai repede posibil
multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:04, 31 August 2013
Da, se poate mergeti in Bacau la Directia de munca si protectie sociala, au un birou acolo special pentru alocatii, cu certificatul copilului, copii dupa buletinele parintilor si completati o cerere si obtineti eventual si informatii suplimentare despre situatia dvoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutela minor lucyana220 lucyana220 In anul 2006 a decedat sora mea si i-a ramas 2 copii minori ,unul de 6 luni si altul de 7 ani ,copii rezultati din 2 relatii de concubinaj. pe cel de 6 ... (vezi toată discuția)
Pot sa imi recuperez alocația daca nu am mai luat o de 2 ani? Petronela Signea Petronela Signea Buna seara! Eu am fost crescută de strabunicii mei.care aveau tutela asupra mea si eu imi luau alocatia! In 2017 ei au murit iar eu de atunci nu am mai luat ... (vezi toată discuția)
Fara nici un venit Carolina4499 Carolina4499 Buna ziua ,as dori si eu o solutie la situatia disperata in care ma aflu.Sunt parinte unic ,un copil minor ,locuiesc impreuna cu mama mea care are o pensie de ... (vezi toată discuția)