avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Schimbare alocație copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Schimbare alocație copil

Vă rog să imi spune-ți unde se poate schimba alocația coplilului căci nu găsesc locația noua.Vreau să descarce banii de alocație de la o bancă la altă bancă.Vă mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 12:21, 23 Februarie 2011
Trebuie sa anuntati protectia copilului si primaria in raza careia domiciliati
Ce treaba are protectia copilului, ei au alte atributii, nu intra plata prestatiilor sociale in atributiile protectiei copilului.
Mergeti la Directia Muncii din judetul dv, care este institutia abilitata a se ocupa, biroul de alocatii de stat si alte prestatii sociale, depuneti o cerere, in care solicitati ca alocatia sa nu vi se mai vireze in vechiul cont, ci in noul cont, cu nr....La cerere, obligatoriu atasati : extrasul de cont, copie certificat nastere copii, copie de pe cartea de identitate a reprezentantului legal, adica dv; nu plecati de-acolo fara nr de inregistrate.
Asa este la Directia Muncii cu un extras de cont de la banca pe care il atasati cereri .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mi se vireaza alocatia de stat in cont florin_io florin_io Am depus din luna septembrie septembrie o cerere ca sa mi se vireze alocatia de stat in cont (am 18 ani). Doar anul acesta am observat ca nu mi s-a virat ... (vezi toată discuția)
Virare alocatie copil prescolar in cont de card tuddi tuddi Buna ziua, Ma numesc Manta Teodora si sunt mama unui copil prescolar. Datorita modului defectuos de functionare a Postei Romane, am hotarat sa renunt la ... (vezi toată discuția)
Unde pot primi alocatia pentru copil? cardan cardan As dori sa stiu daca pt . a primi alocatia pentru copil intr-un cont deschis pe numele mamei sau tatalui in conditiile in care : Familia ... (vezi toată discuția)