avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Unde pot primi alocatia pentru copil?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Unde pot primi alocatia pentru copil?

As dori sa stiu daca pt . a primi alocatia pentru copil intr-un cont deschis pe numele mamei sau tatalui in conditiile in care :
Familia locuieste in Bucuresti cu chirie ,
Copilul este elev la o scoala din Bucuresti si
Domiciuliul stabil este in Focsani
Se pot depune actele si in Bucuresti ?
.
Am intrebat la Directia de Asistenta Sociala Bucuresti din str. Hambarului dar mi s-a comunicat ca toate actele trebuie depuse in localitatea in care este domiciliul stabil
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 15:54, 28 Mai 2011
V-au indrumat bine. In cerere solicitati daca este posibil sa luati banii pe un suport magnetic.( card ) .
Cum a spus si interlocuitoare de mai sus actele se depun unde aveti domiciliul stabil si sa duceti de la banca o copie a contului unde sa fie virati banii .
Directia de Asistenta sociala nu are treaba cu asa ceva, este de competenta Directiei muncii, autoritatea pentru prestatii sociale.
Daca familia nu are domiciliul stabil in Bucuresti, dosarul de alocatie poate ramane unde exista domiciliul stabil, adica in Focsani.Nu trebuie decat sa va deschideti un cont, cu extrasul de cont mergeti la Biroul de prestatii sociale din cadrul Directiei muncii din Focsani si completati o cerere prin care solicitati virarea banilor in cont personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat ptr copii ploiesti ploiesti locuiesc in strainatate si vreau sa fac procura ca fratele meu sa se ocupe de alocatia copilului (vezi toată discuția)
Elev de liceucurs de zi- am implinit ,18 ani si intreb? mai primesc alocatie de stat? sau nu mai primesc ? la primaria sector 5,bucuresti nimeni nu stie nimic ! doderosandro doderosandro Va scriu in numele unui tanar care.este elev la Liceu cursuri de zi,in clasa a - XII - a ( Ultimul an ) In luna mai 2011 a implinit 18 ani. Desii urmeaza in ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat luana_mada luana_mada Am o nepoata nascuta la data de 13.11.2000 in Madrid-Spania. Parintii sunt romani, au domiciliul in Romania si rezidenta permanenta in Spania din 2000. Poate ... (vezi toată discuția)