avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Elev de liceucurs de zi- am implinit ,18 ani si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Elev de liceucurs de zi- am implinit ,18 ani si intreb? Mai primesc alocatie de stat? Sau nu mai primesc ? La primaria sector 5,Bucuresti nimeni nu stie nimic !

Va scriu in numele unui tanar care.este elev la Liceu cursuri de zi,in clasa a - XII - a ( Ultimul an ) In luna mai 2011 a implinit 18 ani. Desii urmeaza in continuare cursurile liceului. NU MAI PRIMESTE ALOCATIA DE STAT. Locuieste in sectorul 5 Bucuresti. A fost la primaria sector 5,Bucuresti, sa intrebe daca mai primeste aceasta alocatie ? RASPUNSUL a fost clar: NU STIU ! INTREBARE ? MAI PRIMESTE SAU NU MAI PRIMESTE ALOCATIE ? Si unde trebuie sa mearga pentru a primii aceasta alocatie pina la terminarea liceului ???? Ce spune legea ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:16, 27 Octombrie 2011
In unele scoli se ocupa ei de trimiterea cererilor elevilor care au implinit 18 ani.Eu va spun cum am procedat cu fiul meu.Am mers cu adeverinta de la liceu ca este elev cu copie CI si am depus cerere ca parinte la DGAS ...si nu mai stiu cum , dar pentru Bucuresti este undeva la Stadionul National unde intorcea inainte 104 Poate sa mearga si copilul.Puteti cere sa vi se vireze alocatia in cont sau tot la posta
Aici trebuie sa mergeti
Agenţia pentru Prestaţii Sociale Bucureşti:
Adresă: Str. Hambarului nr.6, sector 2, Bucureşti
Tel: 021.250.90.20; 021.250.90.21; 021.250.90.22; 021.250.90.23
Fax: 021.317.03.13
E-mail: ajps_buc@yahoo.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat si dupa 18 ani dar pina la terminarea liceului radorim radorim Buna ziua,stiu ca a existat o lege care dadea alocatie de stat elevilor ce inplineau 18 ani in timpul liceului dar doar pina la terminarea lui! Aceasta lege a ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat dupa 18 ani toadermarina toadermarina buna ziua. unde trebuie sa ma duc cu baiatul meu ca sa isi depuna cererea de alocatie? am inteles ca nu mai este pe str hambarului. Care este noul sediu pt ... (vezi toată discuția)
Alocatie, dupa 18 ani! Laurr Laurr Buna ziua! Copilul meu , peste 2 luni v-a implini 18 ani,dar este in clasa x-a,poate primi alocatia pana la terminarea liceului? Care este procedura,ce acte ... (vezi toată discuția)