avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... alocatia de stat ptr copii
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

alocatia de stat ptr copii

locuiesc in strainatate si vreau sa fac procura ca fratele meu sa se ocupe de alocatia copilului
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 16:20, 30 Decembrie 2011
Daca locuiti in strainatate trebuie sa aduceti adeverinta cum ca nu beneficiati de alocatie din partea statului in care va aflati. Trebuie ca fratele dvs. sa mearga la SPLAS-serv.de asistenta sociala de pe langa primarie si sa solicite un fluturas cu toate actele de care aveti nevoie, este vorba de o cerere tip, actele de nastere de casatorie, livretul de familie si buletinele dvs.toate in original si copii xerox. Desigur, puteti sa deschideti un cont in care sa va fie virati banii dupa care duceti un extras la SPLAS. Trebuie sa aveti acte romanesti pentru copil, adica certificat de nastere. Daca copilul este nascut in Romania e mai usor, veniti depuneti actele, deschideti contul si plecati, dar daca copilul este nascut in strainatate se prinde lumea ca luati bani din 2 parti si nu e legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua....eu am nascut in urma cu o luna si as vrea sa depun ... Mioaramelisa Mioaramelisa Buna ziua....eu am nascut in urma cu o luna Si as vrea sa depun actele pt alocație copilului doar ca nu stiu cum sa procedez...Eu nu sunt divortat iar copilul ... (vezi toată discuția)
Alocație copii Katalin13 Katalin13 Copilul a fost născut în Italia și la 2 ani familie a revenit în țară nu are venituri nici în țară nici în Italia dar primăria spune că nu are ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru copil nascut in italia vlad89 vlad89 Buna ziua. Ma numesc Vlad si am o fetita in varsta de 4 ani nascuta in Italia.De aproape 2 ani am revenit permanent in Romania si am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)