avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nu mi se vireaza alocatia de stat in cont
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nu mi se vireaza alocatia de stat in cont

Am depus din luna septembrie septembrie o cerere ca sa mi se vireze alocatia de stat in cont (am 18 ani). Doar anul acesta am observat ca nu mi s-a virat nimic, am mai depus acum o luna si ceva o cerere la institutia care se ocupa cu asta si mi-au zis ca din luna mai voi primi banii in cont, dar nu am primit.
Vreau sa mai depun inca o cerere insa nu sti daca am voie sa cer un numar de inregistrare pentru asta ca sa am o dovada in cazul in care nu vor dori nici de data asta sa efectueze plata alocatiei. Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz?

P.S. Acum am observat ca am scris gresit titlul topicului, imi cer iertare.
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2011
florin_io, utilizator
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 15:01, 26 Mai 2011
Unde ai depus cererea?
Pentru alocatiile pt elevi(ma gandesc ca esti elev) se comunica la secretariatul liceului nr de cont si tot ce trebuie. Asta dupa ce iti deschizi un cont la o banca.

Toate cele bune!
isabelap a scris:

Unde ai depus cererea?
Pentru alocatiile pt elevi(ma gandesc ca esti elev) se comunica la secretariatul liceului nr de cont si tot ce trebuie. Asta dupa ce iti deschizi un cont la o banca.

Toate cele bune!

Nu se mai depun la secretariat, scolile nu mai au niciun amestec cu asta. Am fost la Prefectura, nu a retinut numele institutiei care se ocupa cu alocatiile.
Imi cer scuze atunci. Eu asa am vazut la sormea.
Daca urmeaza sa impliniti 18 ani, nu o vor mai vira in cont, deoarece aveti dreptul la alocatie pana la 18 ani, iar Agentia pentru prestatii sociale considera ca nu are rost sa va vireze banii in cont pentru caeva luni, insa puteti sa solicitati agentiei informatiile necesare, chiar printr-un telefon. Biroul de prestatii sociale functioneaza in cadrul Directiei muncii din fiecare judet. Cautati pe net nr. de telefon al institutiei din judetul dv, cereti sa va faca legatura cu biroul de alocatii de stat, apoi solicitati informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Elev de liceucurs de zi- am implinit ,18 ani si intreb? mai primesc alocatie de stat? sau nu mai primesc ? la primaria sector 5,bucuresti nimeni nu stie nimic ! doderosandro doderosandro Va scriu in numele unui tanar care.este elev la Liceu cursuri de zi,in clasa a - XII - a ( Ultimul an ) In luna mai 2011 a implinit 18 ani. Desii urmeaza in ... (vezi toată discuția)
Schimbare alocație copil Tony62 Tony62 Vă rog să imi spune-ți unde se poate schimba alocația coplilului căci nu găsesc locația noua.Vreau să descarce banii de alocație de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. copilul meu a implinit 18 ani in luna mai 2023 si ... H Florentin H Florentin Buna ziua. Copilul meu a implinit 18 ani in luna mai 2023 si a depus actele pentru continuarea platii alocatiei la liceu in luna septembrie 2023. Pana acum ... (vezi toată discuția)