avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ucatoria Blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ucatoria Blocului

Buna seara ! Am o rugaminte la utilizatorii acestui forum,locuim intr-un bloc de 4 etaje la etajul 4 ,uscatoria blocului are aerisirea in balconul nostru ,cand ne-am hotarat sa inchidem balconul cu termopan s-a discutat in sedinta cu toti locatari despre aceasta aerisire ,sa facem un tub care sa treaca prin balcon si sa iasa direct afara,dar nu au fost vecinii de acord cu asa ceva ,pt ca existau cheltuieli la care nu vroiau sa fie supusi,noi atunci am vorbit cu ei sa inchidem cu rigips geamul care dadea in balconul nostru si sa facem aerisire pe sus ,(zis si facut,dar din pacate nu am facut o hartie prin care oameni sa-si dea acordul in scris pentru asa ceva ), Intrebarea mea daca avem dreptul conform unei legi sa facem asa ceva ,pentru ca desi acesta modificare s-a facut de cativa ani tot sunt discutii legate de acesta modificare .
Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2013
elenastefan, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:36, 9 Aprilie 2013
L nr 230/2007 Art. 11. - (1) Proprietarul poate aduce imbunatatiri sau modificari proprietatii sale individuale, cu respectarea prevederilor legale referitoare la autorizarea de catre autoritatea publica locala a modificarilor constructive, fara a pune in pericol integritatea structurala a cladirii sau a altor proprietati individuale.
(2) Proprietarul nu poate schimba aspectul sau destinatia proprietatii comune fara a obtine mai intai acceptul din partea asociatiei de proprietari

Daca sustineti ca masura obturarii geamului,reprezinta in fapt acordul vecinilor ,solicitati acestora sa isi asume responsabilitatea prin semnatura olografa
In baza acordului vecinilor ,solicitati presedintelui de asociatie ca in cadrul comitetului executiv sa dispuna decizie ,prin care sa se ateste acordul asociatiei de proprietari pentru modificarea respectiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare geam uscatorie palier ferante ferante Buna ziua. Ma adresez pe acest forum in speranta ca voi afla raspunsul la o intrebare. Situatia este urmatoarea. Am achizitionat un apartament ce are ... (vezi toată discuția)
Zidire geam uscatorie Andreeas07 Andreeas07 buna ziua, am cumparat recent un apartament...langa acest apartament este o uscatorie...geamul de la uscatorie are vedere in balconul meu...eu vreau sa zidesc ... (vezi toată discuția)
Zidire geam uscatorie... Andreeas07 Andreeas07 buna ziua, am cumparat recent un apartament...langa acest apartament este o uscatorie...geamul de la uscatorie are vedere in balconul meu...eu vreau sa zidesc ... (vezi toată discuția)