Buna ziua , un prieten a avut un accident cu 2 victime mortale, coborand un deal cu un remorcher (masina de dus camioane defecte)tragand dupa el uncamion ( tir) i a aparut in fata o masina mica aflandu se jumate pe banda sa, a franat si partea din spate a camionului a intrat pe contrasens , cel cu masina mica a intrat exact sub partea din spate a camionului remorcat, posibil ca drumul sa fi fost si alunecos deaorece ploua, in urma accidentului din nefericire 2 persoane au murit, va rog sa mi ziceiti ce se intampla in continuare? am inteles ca dosarul trebuie dus la instanta si ca asta dureaza apoi ca incepe un proces, politia ia luat permisul si l a anuntat de inceperea urmariri penale impotriva sa, plus i a dat o dovada care se tot prelungeste. Multi zic ca fiind 2 victime o sa fie pedeapsa cu inchisoare, alti ne zic ca poate cu suspendare, alti ca trebuie avocat dar bani nu are find un biet de sofer , iar cineva zicea si de ceva expert? Va rog sa ne ziceti ce este de facut si cat tim poate sa dureze, momentan atat stiu dar cum o sa aflu ceva nou o sa postez aici. Multumesc.
Toti cei care v-au zis , au avut dreptate . Aveti nevoie din pacate de :
1. IMPACAREA CU APARTINATORII DECEDATILOR ! in primul rand.
2. un avocat bun "Penalist" .
3. expertiza accidentului rutier , o cereti la un expert autorizat de Judecatoria/Tribunalul de pe raza de competenta a acesteia.
4. Bani ... fara astea nu pot fi platite cele de mai sus.
Bafta si noroc.... sanatate sa puteti face acei bani ... puteti spera la o condamnare cu suspendare daca nu aveti cazier si aveti circumstante atenuante , multe din acestea circumstante vi le poate proba expertul in accidente rutiere ...
Accident auto
flokeke
buna.florin ma numesc...in data de 2.11.2015..am avut un accident auto in care a fost o victima.mergem de la servici impreuna cu colegii cand pe contrasens ... (vezi toată discuția)
Accident cu victime
flokeke
buna.florin ma numesc...in data de 2.11.2015..am avut un accident auto in care a fost o victima.mergem de la servici impreuna cu colegii cand pe contrasens ... (vezi toată discuția)