avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarare debite conventii civile
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarare debite conventii civile

In septembrie 2012 se incheie conventie civila de prestari servicii in valoare de 14.000 ron brut(cu retinerea impozitului de final de 16%, CAS si CASS).Datorita problemelor financiare venitul din conventie se achita in mai multe transe in luna oct, nov si decembrie.Cand declar in 112 retinerile la sursa,lunar in functie de suma platita sau in momentul achitarii integrale a valorii conventiei?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Conventii civile-pensionari Alis07 Alis07 Pensionar-conventie civila indemnizatie 300 lei,impozit final 16%,ce contributii se retin cu data de 1 iulie 2012(somaj sigur nu) si daca se retin se declara ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere anuala RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Sunt Administrator la bloc. Avem angajati cu conventie civila fiind pensionari pt. limita de varsta. In fiecare an li se actualizeaza aceste contracte. Lunar ... (vezi toată discuția)
Contracte prestari servicii Buna seara . As avea cateva intrebari legate de contractele de prestari servicii ,va rog sa ma lamuriti , pe exemplul neactualizat prezentat mai jos: nume ... (vezi toată discuția)