avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Test angajare sofer ADR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Test angajare sofer ADR

Buna ziua,

Societatea la care lucrez doreste sa angajeze un sofer cu atestat ADR pentru transoprtul deseurilro periculoase (ulei uzat). As avea nevoie de un model de test pentru alegerea candidatului care va fi angajat pe pustul vacant. Ma poate ajuta cineva?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:08, 9 Aprilie 2013
Uitati aici intrebari
[ link extern ]

sau

[ link extern ]
Multumesc mult freeelis :)
Stii cumva unde gasesc un test la sfarsitul caruia sa am si variantele corecte? Nu este deloc domeniul meu acesta si mi-ar fi imposibil sa evaluez raspunsurile.
Ultima modificare: Marți, 9 Aprilie 2013
nagal12, utilizator
Nu stiu .. insa cred ca raspunsurile le gasiti in legislatia in materie ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Siguranta transporturilor Openmind Openmind Buna ziua, Conducatorii auto categoria \"C\", care circula doar intrauzinal, concura la siguranta circulatiei? Adica, trebuie sa fie examinati medical si ... (vezi toată discuția)
Este discromatopsia un obstacol in vederea angajarii si a obtinerii permisului auto ? utilizator3 utilizator3 Buna ziua ... eu as vrea o lamurire in ceea ce priveste problema de care se lovesc multi tineri din ziua de azi, in special baietii ... Ma refer la ... (vezi toată discuția)
Inm flaviusnet flaviusnet avem programa pt examenul de admitere la inm pe anul 2005.cica se da si un test de logica...era cazul (vezi toată discuția)