Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea situatie.La inceputul lunii martie s-a afisat intretinerea si eu figuram cu o restanta de1905 ron(in care erau incluse si penalizari pe care nu am sa inteleg niciodata cum le calculeaza administratorul nostru).Pe data de 29.03.2013 am achitat 600 ron si apoi pe 04.04.2013 inca 1305 lei.
Acum cand s-a afisat iar intretinerea apar 65 ron penalizare in afara de cota care o avem de platit.Pentru ce ma penalizeaza daca eu am achitat restanta integral?
Va trebui sa solicitati in scris presedintelui asociatiei explicatii cu privire la ce reprezinta cei 65 lei si la modul de calcul al penalizarilor. Este obligat sa va raspunda in scris.
au calculat penalitati la suma platita cu intarziere pe data de 04.04. Faceti cum v-a sfatuit colega mai sus si veti observa ca penalitatile de 65 de lei au fost calculate la suma de 1305 lei
Pe data de 31.03.2013 era scadenta pentru suma aferenta ultimei luni si nu pentru restantele de 1305 lei. Doar nu ati avut de plata 1305 lei pentru o singura luna, aceasta era restanta pe multe alte luni anterioare si a caror scadenta era depasita de mult. Dupa sumele de care vorbiti aici, vi s-au calculat penalizari de 0,2%/zi la suma de 1305 lei pentru 25 de zile de intarziere, ceea ce este corect.