avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Internship neplatit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Internship neplatit

Buna ziua.
As dori sa aflu unde anume ar trebui sa intreb care este procedura legala pentru oferirea unui internship neplatit unui absolvent de facultate si ce acte sunt solicitate pentru inregistrarea acestui tip de internship. Ofertarea provine din partea unei societati comerciale, domeniul de activitate: proiectari de instalatii.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Profesii liberale - inginer de instalatii pentru constructii DanCristian DanCristian Buna ziua In anul 2006 mi-am deschis un PFA. Sunt inginer de instalatii pentru constructii si vroiam sa imi exercit profesia si in domeniul proiectarii, nu ... (vezi toată discuția)
Obligatiile legale site anunturi V.lica V.lica Buna ziua, as vrea sa intreb care sunt obligatiile legale pe care trebuie sa le aiba un site de anunturi. Am gasit raspunsuri pe internet dar mai mult despre ... (vezi toată discuția)
Voluntariat legal alexandranecula alexandranecula Buna ziua, As dori sa stiu daca exista vreo forma legala prin care as putea sa lucrez fara plata, sub forma de voluntariat sau internship la o firma de ... (vezi toată discuția)