avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare de teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare de teren agricol

Am un teren agricol în judeţul Vrancea, domiciliul meu fiind în judeţul Galaţi.
În anul 2012 am semnat o tranzacţie care mă obliga sa perfectez actele până la sfârşitul anului.Sunt dat în judecată în Galati, pentru perfectarea actelor.
Vreau să ştiu dacă este corect şi dacă nu trebuia să fie depuse actele de catre reclamant la instanţa din Focşani.
Vă mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 12:25, 9 Aprilie 2013
actiunea se introduce la locul situarii imobilului (terenului).

cumparatorul este indreptatit sa ceara pronuntarea unei hotarari care sa tina loc de act autentic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire olgaaneta olgaaneta bunica sotului a decedat in 18.04.1993, in 8.02.1995 s-a emis un certificat de mostenitor de pe urma defunctei, mostenitorii fiind cei trei fii ai ei dar nu ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privindcompetentanta instantei - speta etta etta Am o problema si nu stiu exact cum sa procedez. Am formulat cerere de chemare in judecata impotriva unui debitor in data de 12.02.2008 in temeiul art.51 ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare imobil (societate-persoana fizica) cu act de mana. keke6a keke6a Buna ziua, O societate a cumparat un teren de la o persoana fizica in anul 1995 (contract de vanzare cumparare legalizat la notariat), in 1998 a vandut ... (vezi toată discuția)