elga50 a scris:
Asadar cei cu CT nu ar trebui sa plateasca deoarece lor nu le verifica nimic, ci numai pentru apartamentele care au robinet la bucatarie si care sunt si verificate. In cazul in care pe perioada verificarii unii proprietari nu au fost gasiti acasa si, deci, nu li s-a facut aceasta verificare, nu vor plati, ei nu au fost "facturati".
Instalatiile celor au centrale de apartament se verifica tot din doi in doi ani si inca odata la 10 ani. Acum doi ani furnizorul a trimis echipa si-au facut verificare dupa ce au afisat, in martie 2011 iar anul acesta au facut acelasi lucru in februarie 2013. Verificarea a costat 64,01 lei de fiecare apartament.
Cei care nu au fost gasiti acasa au fost notificati in cutia de posta (cu telefonul celor ce faceau verificarea ca sa poata fi contactati). Cei care nu au luat legatura cu echipa in 2 saptamani, au fost debransati dupa inca o notificare trimisa prin posta.
@udau_1966 a scris:
eu nu stiu de unde primesc gaze;de la centrala sau de pe comun
Daca aveti centrala de apartament primiti gaz din instalatia facuta separat pentru toti cei cu centrale. Daca nu aveti centrala de apartament primiti gaz doar pentru aragaz din instalatia veche a asociatiei.
Dar cei ce fac verificarea stiu foarte bine ce sa verifice si de unde primiti gaza...