Contractul de inchiriere loc de parcare a fost incheiat in 2008 de taica 'miu - care a decedat in 2009. Eu neavand carnet auto si fara sa cunosc acest contract, am achitat anual taxele si impozitele auto si cladiri catre ADP pe baza instiintarilor de plata ce includ si taxa de parcare; in instiintarea de plata sunt specificati termenii de realizare a platilor si i-am considerat valabili pt. toate taxele; problema e ca taxa pt. locul de parcare, desi in instiintare este alaturata celorlalte taxe si inclusa in suma totala, are termeni de plata diferiti, ce sunt specificati numai in contract, ultima zi de plata pt. reinnoirea automata a contractului pt. loc de parcare fiind 31 martie - am aflat asta cand, pe 8 aprilie, mi-a batut la usa un vecin ce primise si achitase deja locul meu de parcare, fara ca eu sa primesc vreo atentionare. Locul de parcare a apartinut familiei din 1988 si nu as vrea sa renunt la el(in vara sper sa-mi iau carnet iar locul e ocupat de "rabla" lu' taica 'miu care nu e chiar o rabla si e ideala pt. un incepator). Cum as putea sa rezolv aceasta situatie ?
Din ceea ce spuneţi înţelegem că locul de parcare a fost deja atribuit unei alte persoane. În acest caz nu mai aveţi ce face decât să solicitaţi atribuirea unui alt loc de parcare.
Interesul autoritatii locale este sa obtina bani la buget
Avand in vedere penuria locurilor de parcare,este de inteles interesul pentru obtinerea unui loc de parcare
Daca vecinul a avut interesul sa obtina loc de parcare ,iar autoritatea locala a comunicat neplata spatiului utilizat anterior de catre tatal dvs,este temeinica si legala modalitatea acestuia de concesionare
Daca mai exista spatii de parcare libere,puteti sa obtineti concesionare anuala
Daca aveti interes strict pentru locul respectiv,daca obtineti concesionare loc de parcare a acea zona,puteti initial sa conveniti cu vecinul ocuparea acestora si ulterior modificarea in baza proprie de date a autoritatii locale
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Loc parcare adp
mr_lolus
Buna ziua,
La inceputul acestui an am facut o cerere pentru loc de parcare de resedinta cu plata la ADP sector 6.
Cererea mi-a fost inregistrata, mi-au ... (vezi toată discuția)