Am primit de la ADP SECT.6 o adresa prin care sunt instiintata ca mi s-a reziliat contractul pentru locul de parcare incepand cu data de 14.11.2013.Mentionez ca nu am platit taxa pana la 31 martie 2013. In fiecare an am platit odata cu plata impozitului la casa si masina dupa luna septembrie.Vreau sa stiu daca ei trebuiau sa ma notifice cu privire la modificarile aduse contractului(mi-au spus ca de anul acesta nu mai este ca in anii trecuti).Multumesc.
n
Nu este prevazuta obligatia autoritatii locale sa notifice titularii contractelor de concesiune privitor la obligatiile de plata
Referitor la plata autorizatiilor de concesionare spatii de parcare auto,este cunoscut faptul ca titularul contractului de concesiune are obligatia sa informeze serviciul specializat asupra intentiei de renuntare la spatiul de parcare
Neachitarea obligatiilor financiare pana la finalul luni martie ,este apreciata de autoritatea locala drept renuntare asupra locului de parcare
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Loc parcare adp
mr_lolus
Buna ziua,
La inceputul acestui an am facut o cerere pentru loc de parcare de resedinta cu plata la ADP sector 6.
Cererea mi-a fost inregistrata, mi-au ... (vezi toată discuția)