buna ziua,
va deranjez cu urmatoarea problema:
-mi-am depus dosarul pentru participarea la un concurs de angajare pentru un post de Sef Serviciu Administrativ la o institutie publica
-postul are ca si cerinte studii universitare de licenţă, în domeniul economic, inginerie (nu se specifica ce fel de inginer - deci deduc ca orice inginer este bun)
-eu am absolvit facultatea de matematica-informatica - pe diploma imi scrie specializarea matematica - informatica(durata studiilor a fost de 4 ani - am absolvit in 2003)
-conform M.Of. nr.561 din 08.08.2011 Ocupaţii posibile după obţinerea Diplomei de licenţă - în Clasificarea Ocupaţiilor din Romania (asa cum am vazut aici
[ link extern ] ) ,
eu pot sa ocup si post de inginer de sistem in informatica/inginer de sistem software printre altele cu diploma care o am
-dosarul mi-a fost respins si nu pot participa la concurs pe motiv ca nu indeplinesc cerintele legate de studii
-eu consider inca ca am dreptate si din moment ce pot ocupa un post de inginer de sistem in informatica/inginer de sistem software inseamna ca indeplinesc cerinta de studii universitare de licenţă, în domeniul inginerie
Intrebarea mea este daca am sau nu dreptate
multumesc anticipat