avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala sau actiune in instanta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala sau actiune in instanta?

In urma cu cateva saptamani, am comandat de la o firma prin curierat un numar de 4 anvelope care m-au costat 2200 lei. Anvelopele mi-au fost livrate prin curier, dupa ce le-am ridicat am mers imediat cu ele la vulcanizare pentru a le monta pe vehicul. La vulcanizare, impreuna cu baiatul de acolo, am constatat ca anvelopele in cauza au talonul degradat, fiind pe alocuri rupte. Am luat legatura cu persoana de contact de la societatea respectiva, si am convenit cu acesta sa-i returnez anvelopele. Dupa ce le-am returnat, acesta m-a acuzat ca din cauza mea au fost deteriorate cand am incercat sa le montez, fapt pentru care refuza sa-mi trimita alte anvelope sau sa-mi restituie suma de bani platita. Va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac sa-mi recuperez banii. Este din ceea ce am expus mai sus vreo fapta penala, sau trebuie sa dau in judecata societatea respectiva?
Cel mai recent răspuns: Ciory , utilizator 01:04, 10 Aprilie 2013
Fiind un colet cu o astfel de valoare, nu ati studiat fiecare produs în parte înainte sa semnat-o pentru predare primite? La vulcanizare au fost puse pe henri cauciucurile? Când ati sesizat cu exactitate neregulile?
cand am primit produsele, acestea nu erau ambalate in vreun ambalaj, fiecare anvelopa avea cate o eticheta pe ea... cand le-am luat nu m-am uitat la ele daca au vreo defectiune, intrucat cunosteam mai multi prieteni care au comandat din acelasi loc fara nicio problema. la vulcanizare, am observat ceva deteriorari ale acestora, insa nu le-am bagat in seama, dar dupa ce au fost puse pe janta cu ajutorul utilajelor din domeniu, defectiunile au devenit mult mai vizibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare continut colet cu produs comandat online dara3923 dara3923 Vreau sa stiu daca la primirea unui obiect comandat online am dreptul de a verifica continutul coletului. Nu e prima oara cand primesc produse comandate online ... (vezi toată discuția)
Bună seara , oameni buni ! mă numesc popa florentina, am achiziționat ... Florentina Popa Florentina Popa Bună seara , oameni buni ! Mă numesc Popa Florentina, am achiziționat un TV LED NEI, de la firma EVOMAG. La primirea coletului s-a verificat integritatea ... (vezi toată discuția)
Colet deteriorat fan courier Neuronus Neuronus Buna ziua Am primit si eu ieri un colet (bicicleta) si am ramas socat de modul cum a fost transportata ,era singurul colet ramas in masina aruncat pe ... (vezi toată discuția)