avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună seara , oameni buni ! Mă numesc Popa ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună seara , oameni buni ! Mă numesc Popa Florentina, am achiziționat ...

Bună seara , oameni buni ! Mă numesc Popa Florentina, am achiziționat un TV LED NEI, de la firma EVOMAG. La primirea coletului s-a verificat integritatea la exterior dar și a televizorului, împreună cu curierul, fără a fi pus în funcțiune. Acesta nu prezenta deteriorări ale ambalajului și nici a produsului.
A doua zi a fost instalat la grădinița din localitate, unde s-a constatat că imaginea este afectată de defecțiunea la display. Menționez că defecțiunea nu se observă dacă televizorul nu este pus în funcțiune.
Am contactat firma furnizoare, care a răspuns foarte greu. După multe insistențe am reușit și produsul a ajuns la departamentul service și garanții. După 10 zile am fost informați că produsul nu poate fi înlocuit sau reparat, considerându-se vina noastră de manipulare din cauza unui șoc mecanic. Produsul a fost returnat într-o stare mai degradată, fără șuruburi, având o asamblare sumară și ne mai fiind deloc funcțional.
Televizorul a fost achiziționat pentru gradinița din localitate , prin ONG-ul pe care îl reprezint, dețin fotografii de la primirea coletului și după întoarcerea din service.
Consider că vina nu-mi aparține, cine mă apară in aceste condiții ?

Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Ianuarie 2023
Florentina Popa, utilizator
doar instanta e calea pe care v-ati putea rezova problema, conteaza sa puteti proba ca nu s-a spart la dvs
Sigur, pot proba cu fotografii, martori. Trebuie să mă reprezinte un avocat sau pot pleda singura.

gi-jane2 a scris:

doar instanta e calea pe care v-ati putea rezova problema, conteaza sa puteti proba ca nu s-a spart la dvs

pot proba cu fotografii, martori.

In instanta se probeaza cu expertiza tehnica care sa concluzioneze asupra factorior generatori
Ar fi bine sa aveti avocat
Vă mulțumesc pentru răspuns!

Ultima modificare: Luni, 16 Ianuarie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie falsa tincaflavius909 tincaflavius909 Buna seara! Am vandut un telefon mobil pe un site de anunturi online. Telefonul era intr-o stare foarte buna,dat find ca este un telefon de 2-3 ani. Am sunat ... (vezi toată discuția)
Drepturile cumparatorului in caz de produs neconform Cld_gabriela Cld_gabriela Am cumparat un televizor LCD la 3999 din Carrefour ,l-au probat pe bancul de proba si parea a fi in regula.L-au luat tot ei de pe bancul de proba si l-au pus ... (vezi toată discuția)
Cum se face o cercetare de catre o.p.c.? (produs defectat de vanzatori) remuss remuss In dupa-amiaza zilei de 14.03.2013 in jurul orelor 15,am intrat in magazinul P.C. din Botosani impreuna cu sotia hotarati sa cumparam in rate un televizor ... (vezi toată discuția)