avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CAS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CAS

Am o mica mare problema. 5 ani am lucrat la o firma care in primii 3 anii nu a platit cas-ul. Banii intrau luna de luna pe card odata cu salariul, pentru ca politica firmei prevedea ca angajatul trebuie sa plateasca cas-ul. Problema este ca am aflat lucrul acesta dupa 6 luni si fiind primul loc de munca si nefiind singurul in situatia aceasta nu am dat prea multa importanta. In ultimii 2 anii sa renuntat la contractul de colaborator si a revenit firmei sarcina de a platii cas-ul. As dorii sa aflu mai multe informatii legate de partea aceasta; daca figurez cu datorii, daca se dau amenzii ca pe net informatiile difera de la un portal la altul.

Alte discuții în legătură

Srl (pentru licitatii auto) Alein Alein Buna ziua! Ma gandesc sa deschid un SRL (pentru licitatii auto), am tot cautat pe net informatii, insa am cateva intrebari si sper sa ma ajutati dvs inainte de ... (vezi toată discuția)
Opis-ul - cine are dreptul sa-l consulte Leri Leri As dori sa obtin niste informatii legate de un dosar, eu nefacand parte din acest dosar. Stiu ca am citit la un moment dat aici pe forum cum ca un tert ar ... (vezi toată discuția)
Intrebare colaborare cu pfa!(plata contributiilor la stat) mihai15mai mihai15mai Buna ziua, Sunt nou in acest domeniu si sunt in ceata complet, poate pt altii pare simplu insa pt mine care..... Am inceput o colaborare(angajare) cu o firma ... (vezi toată discuția)