avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare deschidere magazin piese auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare deschidere magazin piese auto

Buna seara,ce acte am nevoie pentru a-mi deschide un magazin de piese auto second hand? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:12, 10 Aprilie 2013
In functie de forma de organizare aleasa gasiti pe site ONRC la butonul formalitati, detalii privind aceste acte:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen srl-d comert cu piese auto valib1981 valib1981 buna seara doresc sa infiintez un srl-d, vreau sa deschid un magazin de piese auto noi si second hand ca acticitate principala. Ce coduri caen trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Magazin de piese auto noi si second hand ce provin din dezmembrari JhonJon JhonJon Buna seara, vreau sa deschid un magazin de piese auto noi si second hand ce provin din dezmembrari. Este posibil sa revand piese ce provin din dezmembrari ... (vezi toată discuția)
De ce acte am nevoie pt a deschide un magazin de cosmetice? anila12 anila12 as dori sa deschid un magazin de cosmetice ,dar nu stiu ce ce acte am nevoie? si nici nu stiu cum trebuie sa procedez pentru inceput. (vezi toată discuția)