avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Iesire din tara cu permisul de sedere (pasaport ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Iesire din tara cu permisul de sedere (pasaport expirat)

Buna seara,

Sotul meu, cetatean strain cu permis de sedere in romania dar cu pasaportul expirat vrea sa mearga in tara lui.Credeti ca ar avea vreo problema in achizitionarea biletului de avion si la vama?Nu poate astepta eliberarea unui nou pasaport de catre consulat,de aceea ma adresez dumneavoastra cu aceasta intrebare.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:21, 10 Aprilie 2013
Adica sa se urce in avion cu pasaportul expirat ? Niciodata.
Sa mearga la ambasada sa obtina un titlu de calatorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de calatorie popescudarius22 popescudarius22 Saluatere .!! Legat de titlul de calatorie , in cat timp pot face acest document, cate zile ami trebuie ?. Eu inplinesc 18 ani pe data de 22 -06 , iar ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat strainatate melcul22 melcul22 Buna ziua.Eu ma flu in Italia si din luna aprilie am buletinul expirat dar am permisul de conducer din rominia valabil si cartea de identitate de Italia ... (vezi toată discuția)
Buna seara! este possibila iesirea din romania a unui minor cu ... Ionela101a Ionela101a Buna seara! Este posibila iesirea din Romania a unui minor cu titlu de calatorie? Tin sa mentionez ca mama este romanca Si tatal cetatean strain, copilul Nu ... (vezi toată discuția)