avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda platita apoi contestat proces-verbal.se poate?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda platita apoi contestat proces-verbal.se poate?

Cel mai recent răspuns: firsim , utilizator 08:29, 10 Aprilie 2013
Da, este posibil. Trebuie sa solicitati instantei anularea procesului-verbal, şi obligarea intimatei la restituirea amenzii platite.
Bineinteles.Daca obtineti anularea pv de amenda in instanta ,in baza sentintei civile, puteti solicita la institutia la care ati facut plata restituirea sumei achitate.
Sumele incasate din amenzi se restituie de institutia unde a fost efecutata plata si nu de catre intimata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare proces verbal de contraventie coradora coradora Daca unei persoane , i-a fost anulat procesul verbal de contraventie , printr-o hotarare , in care scrie clar doar anularea procesului verbal , nsa nu scrie ... (vezi toată discuția)
Recuperare amenda rovinita danacorina danacorina buna ziua. Cum pot recupera amenda platita, pentru care am facut contestatie si instanta a anulat procesul verbal de contraventie dar nu s-a pronuntat si pe ... (vezi toată discuția)
Recuperare amenda platita dupa admiterea plangerii impotriva pv Isabela Rusu Isabela Rusu Am platit jumatet din minim in 48 de ore dar am si formulat plangere impotriva PV. Plangerea a fost admisa si in consecinta, s-a decis anularea procesului ... (vezi toată discuția)