avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... persoana fizica autorizata in germania pentru curatenie
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

persoana fizica autorizata in germania pentru curatenie

Va rog sa-mi spuneti daca este posibil ca pentru o familie din germania sa lucreze cineva din romania legal ca persoana fizica autorizata in meseria de ingrijitor curatenie? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru gewerbe in germania? soaniyy soaniyy sint necesare acte traduse si legalizate in Romania pentru deschiderea unui gewerbe in Germania,si daca pot sa angajez persoane pe acest gewerbe?Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii eurofracht eurofracht Buna. Am o intrebare; societate romaneasca cu camioane si licente inregistrate in romania ,domeniu de activitate de transport marfa international ,poate ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca si de interese petrica47 petrica47 Am lucrat in Germania cu gewerbe la ingrijire batrani,aproape 3 ani.In acesta perioada,mi-am platit fata de finantele germane tot ce a fost necesar.Acum,ma pot ... (vezi toată discuția)