avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obligatie plata taxa radio
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obligatie plata taxa radio

Buna ziua!

Am primit zilele trecute o instiintare de plata de la Radio Romania a taxei pentru serviciul public de radiodifuziune, pentru persoana juridica.
As vrea sa va intreb daca exista vreun temei legal prin care as putea sa nu platesc aceasta taxa, deoarece firma care a primit instiinatarea are incheiat un contract de comodat pe acest apartament, unde are sediul, cu o alta persoana juridica care a platit aceasta taxa?

Va multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 12:55, 10 Aprilie 2013
Subiectul a mai fost discutat în forum.
Pentru ajutorul dumneavoastră vă transmit câteva link-uri:
www.avocatnet.ro/content/art...
www.avocatnet.ro/content/art...
www.avocatnet.ro/content/tag...

Formulaţi un răspuns la înştiinţare în care arătaţi că există decizii ale instanţei supreme pronunţate cu privire la obligativitatea plăţii taxei radio - tv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pentru serviciul public de radiodifuziune Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna ziua! Am primit zilele trecute o instiintare de plata de la Radio Romania a taxei pentru serviciul public de radiodifuziune, pentru persoana juridica. ... (vezi toată discuția)
Audiovizual Consilier juridic Dana Maxim Consilier juridic Dana Maxim Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Platesc taxa de radiodifuziune pe persoana fizica. Zilele trecute mi a sosit o instiintare de plata a taxei, pe persoana ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv ibizza ibizza Buna seara . As dori sa ma ajutati intr-o mica problema : as dori sa stiu daca o persoana juridica este obligata la plata taxei radio-tv pentru sediul ... (vezi toată discuția)