avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Noul sediu al D.G.F.P. - M.B. pentru obþinerea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Noul sediu al D.G.F.P. - M.B. pentru obþinerea CAZIERULUI FISCAL

Am înţeles că de aproximativ o săptămână, pentru Bucureşti, locul de depunere / ridicare a cazierului fiscal s-a mutat din sediul Bdul. Regina Elisabeta (Primăria Capitalei) undeva în apropierea hotelului Intercontinental.
Vă rog dacă puteţi să-mi comunicaţi locaţia exactă şi eventual dacă s-a modificat programul de depunere / ridicare.
Vă mulţumesc anticipat.
s-a mutat pe Jean Louis Calderon

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul sediu al d.g.f.p. - m.b. pentru obþinerea cazierului fiscal Florina PITEI Florina PITEI Am înţeles că de aproximativ o săptămână, pentru Bucureşti, locul de depunere / ridicare a cazierului fiscal s-a mutat din sediul Bdul. Regina ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare legata de o datorie veche. familia ... TudorTGG TudorTGG Buna ziua, am o intrebare legata de o datorie veche. Familia este in proces cu AFI (Administratia fondului imobiliar) unde am intrat si eu fara voia mea pe ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata. iuliana57 iuliana57 Stiti cumva ce documente sunt necesare pentru autorizarea unei persoane fizice (PFA ) ,unde trebuie depuse si cam cat costa ? Multumesc, Iuliana (vezi toată discuția)