avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Noul sediu al D.G.F.P. - M.B. pentru obþinerea ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Noul sediu al D.G.F.P. - M.B. pentru obþinerea CAZIERULUI FISCAL

Am înţeles că de aproximativ o săptămână, pentru Bucureşti, locul de depunere / ridicare a cazierului fiscal s-a mutat din sediul Bdul. Regina Elisabeta (Primăria Capitalei) undeva în apropierea hotelului Intercontinental.
Vă rog dacă puteţi să-mi comunicaţi locaţia exactă şi eventual dacă s-a modificat programul de depunere / ridicare.
Vă mulţumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: George , Avocat 15:01, 30 Martie 2005
jean louis calderon nr. 15 (reper: intre intersectia cu Batistei si oficiul postal din spatele tnb)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul sediu al d.g.f.p. - m.b. pentru obþinerea cazierului fiscal Florina PITEI Florina PITEI Am înţeles că de aproximativ o săptămână, pentru Bucureşti, locul de depunere / ridicare a cazierului fiscal s-a mutat din sediul Bdul. Regina ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata. iuliana57 iuliana57 Stiti cumva ce documente sunt necesare pentru autorizarea unei persoane fizice (PFA ) ,unde trebuie depuse si cam cat costa ? Multumesc, Iuliana (vezi toată discuția)
Fraude pe net deepspirit deepspirit Buna seara!In urma cu cateva zile mi-am dorit sa cumpar o masina.Am cautat pe site-ul autovit.ro si gasisem una .Am incercat sa sunt la numarul de contact care ... (vezi toată discuția)