avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... ocupare post secretar primarie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

ocupare post secretar primarie

am absolvit facultatea de management financiar contabil specializarea management, am 3 ani vechime in domeniu secretariat liceu, certificat absolvire cursuri antreprenor , cursuri de informatica, as dori sa stiu daca am sanse de a participa la concurs pt. ocuparea postului de secretar primarie. multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:41, 11 Aprilie 2013
Doar la comune si asta in cazul in care nu se inscrie la concurs o persoana care a absolvit facultatea de drept sau administratie publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionari publici kyndy kyndy As dori sa particip la concurs pentru ocuparea functiei de conducere(secretar), care din urmatoarele specializari mi-ar fi de folos: -facultatea de drept si ... (vezi toată discuția)
Secretarul de comuna si domeniul asistentei sociale Tpopa Tpopa Buna ziua! Referitor la aceasta functie de secretar UAT, care este o functie de conducere ,asa cum ne arata L 188, as dori sa aflu daca un functionar public ... (vezi toată discuția)
Contabilitate si informatica de gestiune este compatibila cu functia de informatician? valentina_luciana valentina_luciana Sunt absolventa a facultatii de Management Financiar Contabil, specializarea Contabilitate si informatica de gestiune, Univesitatea Spiru Haret Bucuresti - ... (vezi toată discuția)