avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cheltuieli realizate inainte de infiintarea efectiva a ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cheltuieli realizate inainte de infiintarea efectiva a firmei

Vreau sa infiintez o S.C. si am gasit un spatiu comercial perfect pentru realizarea activitatii, insa aceasta nu este gata inca, si daca nu semnez contractul de inchiriere (nu fac plata in avans), pierd acest spatiu. Intrebarea mea este daca pot sa efectuez plata din conturile proprii, iar ulterior sa deduc facturile. Si daca se poate, cum ar trebui sa fac aceasta plata in avans, din punct de vedere legal ca apoi sa o deduc.
Multumesc anticipat pt suport.
Mergeti la un birou de avocatura care va redacta un act constitutiv al societatii ce urmeaza sa o infiintati, dupa ce bineinteles veti face rezervarea de nume la registrul comertului. Contractul de inchiriere se va incheia astfel pe numele societatii ce o veti infiinta si veti deduce cheltuielile. Daca incheiati contractul pe persoana fizica , solicitati proprietarului sa va dea dreptul la subinchiriere pentru ca, dupa infiintarea firmei sa subinchiriati spatiul catre firma dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat laviniadumitru laviniadumitru Buna ziua, O societate comerciala are un contract de comodat incheiat cu o persoana fizica asupra unui spatiu . S.C. poate sa inchirieze acest spatiu unei ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)
Am o societate comerciala si vreau sa inchiriez un spatiu comercial. tita71 tita71 Am o societate comerciala si vreau sa inchiriez un spatiu comercial de la o persoana fizica care are un contract comodat cu proprietarul spatiului .Va rog ... (vezi toată discuția)