avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revendicare mostenire pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revendicare mostenire pamant

Buna ziua.
Am facut o cerere pt. reconstituirea dreptului de proprietate a unui teren agricol in data de 07.09.2012 si nu am primit nici un raspuns de la Primarie.
La Primarie tot am dat telefon si am mers si personal si ne tot amana cu raspunsul.
Ce trebuie sa facem, unde trebuie sa ne adresam?
Va multumesc.
Cererile trebuiau depuse intr-un anumit termen . Primaria trebuia sa va raspunda oricum la cerere chiar in caz de refuz, puteti reveni cu o cerere facand referire la nr. de inregistrare al primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate eronat, dar refuzat simpa simpa Va rog sa ma ajutati cu un sfat referitor la obtinerea titlului de proprietate care a fost refuzat de catre titular (proprietar, bunicul meu) in urma cu mai ... (vezi toată discuția)
Reconstituirea propritatii respinsa de primarie. veresiuliu veresiuliu Dupa decesul parintilor in anul 2007, in arhiva familiei am gasit documente juridice care atestau ca parintii mei sunt proprietari a doua terenuri mostenite de ... (vezi toată discuția)
Problemã legea 18/1991 catalin.b catalin.b Buna ziua! As dori câteva păreri referitor la modul in care trebuie sa acţionez pentru cazul prezentat în continuare. Este vorba de o ... (vezi toată discuția)