avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament Iasi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament Iasi

Doresc sa achizitionez un apartament de la fratele meu. Ce acte imi trebuie si cat ma costa actele notariale pe mine ca cumparator.
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2013
rapidcristi, utilizator
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 00:16, 11 Aprilie 2013
aceste raspunsuri vi le poate da un notar din iasi. chiar va recomand sa mergeti la unul deoarece trebuie sa va calculeze taxele notariale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat costa actele de vanzare cumparare? lucialuca lucialuca Buna seara! Cat m-ar costa actele de vanzare cumparare pentru un apartament pe care il cumpar cu 55.000 euro? Actele costa diferit in functie de zona in care e ... (vezi toată discuția)
Cer sfaturi cumparare apartament! me-alina me-alina care sunt obligatiile mele de cumparator la achizitionarea unui apartament? cer consiliere in legatura cu tot ce ar trebui sa stie un cumparator la ... (vezi toată discuția)
Schimbare proprietar apartament nosugar nosugar Buna seara. Am si eu o intrebare la dvs. si sper sa ma puteti lamuri. Parintii doresc sa imi treaca apartamentul pe numele meu pentru a evita eventuale ... (vezi toată discuția)