avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... fond funciar:anulare documentatie intabulare si titlu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

fond funciar:anulare documentatie intabulare si titlu de proprietate

Comisia Locala de F.F. a inaintat cerere de anulare a TP emis si a documentatiei topo care a stat la baza intabularii, Din oficiu, instanta, a invocat exceptia lipsei calitatii procesuale active a CLFF in baza art.III alin,2 din lg.169/1997, urmand sa se pronunte pe exceptie la urmatorul termen. Pot , la urmat.termen sa arata instantei ca, in urma exceptiei invocate ,inteleg sa formulez actiunea in numele primarului?
daca se admite exceptia ( o data invocata din oficiu categoric se va admite)admiterea va privi doar acest petit al solicitarii de anulare a TP sau intreaga actiune ?,

Alte discuții în legătură

Mod de dobindire a proprietatii/ce fel de actiune? ContSters116348 ContSters116348 BUNA,de la defunctii mei parintii detin o suprafata de teren care nu este trecuta in titlu de proprietate emis ,suprafetele vecine sunt trecute in titlu ,nu se ... (vezi toată discuția)
Timbraj petit actiune in recurs!!! CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna ziua. Va rog sa ma indrumati ce sa fac in legatura cu urmatoarea solutie pronuntata de instanta...sa fac recurs sau sa introduc o alta actiune? ... (vezi toată discuția)
Procedura recurs dumifilote dumifilote Am initiat o actiune de rectificare TP in care am chemat in judecata toate institutiile respectiv Institutia Prefectului, UAT, OCPI, CJFF si CLFF. In prima ... (vezi toată discuția)