avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordonanta de plata - taxa de timbru si timbru judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordonanta de plata - taxa de timbru si timbru judiciar

Ordonanta de plata, cu ce valoare o timbrez si ce taxa de timbru pot sa incadrez?
Cel mai recent răspuns: Krissia . , Alte profesii 07:45, 10 Iulie 2013
Aveti dreptate colegii cu modificarea sumelor. Ideea e ca acestea se aplica pt procesele deschise dupa data intrarii in vigoare a noului cod de procedura civila. Pt procesele deschise in baza codului de procedura civila vechi, chiar daca s-au dat termene dupa 15.02.2013 se aplica taxele de timbru vechi, adica 39 lei. De aceea nu intelegeam eu de ce am platit tot 39 lei. :slap:
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iulie 2013
Krissia ., Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Am inteles ca incepand cu 01.02.2013 se abroga Ordonata nr. 5/2011 privind Somatia de plata. In cazul in care am un client, persoana juridica, ... (vezi toată discuția)
Aplicarea in timp a o.u.g. 80/2013 - taxa judiciara de timbru JohnnyBRB JohnnyBRB Art. 55 din O.U.G. 80/2013 \\"Pentru cererile şi acţiunile introduse până la intrarea în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, timbrul judiciar se ... (vezi toată discuția)
Procedurã pentru ordonanþa de platã robertsega32 robertsega32 Buna ziua, Pentru o factură emisă în februarie 2013, înainte de intrarea în vigoare a noului cod de procedură civilă, este obligatorie urmarea ... (vezi toată discuția)