Pfa neplatitoare de TVA in RO, inregistrat pentru UE in ROI.
Am emis facturi catre UE fara TVA, am depus VIES cand era nevoie.
Una din firmele catre care emiteam facturi si-a schimbat codul de TVA fara sa ma anunte. La finante a aparut acum ca este cod inavlid de TVA. Cum pot corecta aceasta problema? Numele firmei si tot a ramas la fel insa are un cod nou de TVA din urma cu cateva luni.
Am vorbit la asistenta contribuabil si mi-au spus sa depun rectificativ pentru fiecare luna.
Intrebarea mea:
- cum corectez toate facturile? Pot sa le corectez, relistez ca si cum as fi trecut doar in VIES gresit codul, in rest a fost trecut corect?
- se pot duce toate pe un singur cd? cum se preiau acolo datele? sau listat fiecare + un cd la fiecare.
- incerc sa editez ultima versiune de PDF 390, si nu ma lasa sa rectific pe 2010, numai pe 2011. Pot folosi o versiune mai veche?
Pfa declaratie 392
okochea
Buna ziua.
Sunt PFA neplatitor de TVA, inregistrat in scopuri de TVA conform 153^1, pentru ROI (Intracomunitar), deci am doua coduri CIF unul cu RO si altul ... (vezi toată discuția)
Pfa declaratia 390 vies
psebi
Buna ziua,
Sunt o PFA (cod CAEN 6202 Activitati de consultanta in tehnologia informatiei). M-am inregistrat in ROI deci implicit m-am inregistrat in scopuri ... (vezi toată discuția)
Roi?
AnneMarie31
Buna ziua
eu, ca traducator autorizat si PFA, pentru a emite facturi clientilor din strainatate (din UE) trebuie sau nu sa ma inscriu in Registrul ... (vezi toată discuția)