avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dr de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dr de proprietate

tatal meu a revendicat si obtinut prin hot judecatoreasca pe legea 1/2000 o suprafata de teren ,ia fost dat si titlu de proprietate.Avand un frate si o sora acestia au introdus o actiune ca sa modifice titlul de proprietate si sa fie si ei introdusi in titlu ,mentionez ca cererea initiala e facuta de tatal meu singur .Ce sanse de reusita au sa fie introdusi in titlu ?

Alte discuții în legătură

Pe legea 18 Marius Popescu 1971 Marius Popescu 1971 Defunctul, decedat in \'84, are cinci copii pe care o sa-i denumesc: \"A\",\"B\",\"C\",\"D\",\"E\". In momentul de fata \"C\",\"D\" si \"E\" sunt decedati si ... (vezi toată discuția)
Drept obtinut in baza unei declaratii false in instanta alex68 alex68 Va rog sa ma ajutati si pe mine în următoarea problemă. Tatăl meu a primit, în luna ianuarie, titlul de proprietate pentru o suprafaţă de teren ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate angela_mihaescu angela_mihaescu Buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Eu (M.A.) si fratele meu (M.M.) am ramas singurii mostenitori dupa moartea bunicului (M.S.) ... (vezi toată discuția)