avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Redirectionare 2% din impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Redirectionare 2% din impozit

Buna ziua
Va rog sa mă ajutati cu raspuns la doua întrebări:
1) o intreprindere individuală cum poate redirectiona 2% din impozit? Prin donate sau prin declaratia 230 ?
2) ca persoana, pot redirectiona 2% din impozitul pe dividende achitat in 2012 ?
Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: martady , utilizator 16:26, 11 Aprilie 2013
Prin declaratia 200. Cand o s-o completati, o sa vedeti ca pe a doua pagina, mai pe la mijlocul foii, aveti un spatiu in care bifati ca sunteti de acord cu directionarea 2% si apoi treceti numele, contul bancar si codul fiscal al ong respectiv.
Deci pe declaratia 200 se pot declara impozitul la mai multe tipuri de venit si pentru acelea se poate directione 2%. Pentru impozitul pe venitul din dividende nu se poate.
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularul 230 - redirectionare 2% din impozitul pe venit mogasi mogasi Pensionarii cu pensii mai mari de 1000 lei pot redirectiona 2% din impozitul pe veniturile din pensii? Ce alte categorii (inafara celor ce obtin venituri din ... (vezi toată discuția)
Data depunere formular 230 ContSters137621 ContSters137621 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti care este data limita de depunere a formularului 230 colectat de catre o fundatie de la persoane care au obtinut venituri in ... (vezi toată discuția)
Redirectionare 2 % impozit pensionari wazz wazz Buna ziua Sunt pensionara de boala si am si indemnizatie de handicap si o colaborare cu oriflame . Cum pot completa formularul 230 ca sa pot redirectiona 2 ... (vezi toată discuția)