avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sentinta irevocabila dizolvare SC - cai de atac
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sentinta irevocabila dizolvare SC - cai de atac

Daca se poate sa-mi spuneti in cazul in care o firma a fost dizolvata cu sentinta irevocabila pentru neprelungire contract sediu social, (prelungirea facandu-se la registrul comertului dar nu in termen )dar a fost respins procesul de radiere cerut de catre registrul comertului,se mai poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:15, 11 Aprilie 2013
Vedeti care este motivul respingerii cererii de radiere .Puteti formula si dvs. cerere de radiere pentru ca firma dizolvata nu isi mai poate continua activitatea. Deschideti alta firma daca vreti sa continuati afacerile.
Cam greu, eventual sa incercati o repunere in termenul de recurs. Daca doriti sa salvati intr-o oarecare masura societatea, infiintanti o noua societate care sa o absoarba pe cea dizolvata in conformitate cu art. 238 alin. 4 din Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata. Este indicat sa efectuati aceasta operatiune doar daca doriti sa salvati ceva bunuri ce se gasesc in patrimoniul societatii dizolvate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare judiciara gheorghiubb gheorghiubb Buna ziua ce trebuie sa mai fac dupa ce am primit decizia de dizolvare ceruta de Registrul Comertului ca urmare a nedepunnerii actelor anuale? Ma tot cheama ... (vezi toată discuția)
Bilant nedepus la registrul comertului drov drov Buna seara, Intrebarea mea este urmatoarea:Daca nu am depus bilantul pentru anul 2008 la Registrul Comertului si acum am primit o citatie sa ma prezint in ... (vezi toată discuția)
Srl dizolvat la cererea orc imobile pe srl Fekete Balazs Fekete Balazs Am si eu o speta interesanta. Societatea comerciala a fost radiata la cererea ORC iar societatea respectiva are in proprietate un imobil, o cladire. Acuma ... (vezi toată discuția)