avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu medical

cate zile din concediul medical se platesc de unitate?Daca ese in concediu med. si este platit de FNUASS plateste
cotizatie la somaj?B-)B-)B-)
Cel mai recent răspuns: BODROS GHEORGHE , utilizator 09:34, 27 Februarie 2009
primele 5 zile unitatea cu pana in 20 de salariati.somaj nu se plateste peste 30 de zile de c.m.
daca unitatea are peste 20 angajati?29 ?
Buna ziua ,am avut concediu medical,14zile,din care internare 5 zile.Firma la care lucrez are 70 angajati,si mi s-a calculat zilele lucrate,si zilele de concediu medical,au facut un brut,din care am platit toate retinerile catre stat,si cas, si celelalte.
eu stiu ca toate aceste retineri se platesc din zilele lucrate,si nu din concediu medical.
as vrea sa stiu daca este legal,felul in care mi s-a calculat salariul pe acea luna?
VA MULTUMESC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mod calcul concediu medical Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Daca angajatul imi aduce concediul medical pe iulie primul din 15.07.2012-21.07.2012 cod 06 si in continuare 22.07.2012. - 28.07.2012 cod 01, cum ... (vezi toată discuția)
Calcul contributii concediu medical 2011 ID CONT STRATEGY SRL ID CONT STRATEGY SRL Buna ziua Am rugamintea sa ma ajutati putin cu calculul concediului medical si al contributiilor aferente acestuia. Am concediu medical pe perioada 03 - 31 ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical rosu gheorghe rosu gheorghe Care sunt contributiile si impozitul ce se aplica venitului brut din concediu medical pentru a se ajunge la retributia neta a acestuia? (vezi toată discuția)