avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ordinul 9 csaM.O.PARTEA 1 NR.329/16.05.2012
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ordinul 9 csaM.O.PARTEA 1 NR.329/16.05.2012

Va rog sa-mi spuneti daca o persoana fizica,agent de asigurari din 06.11.2006,

este necesar sa mai sustina examen de pregatire continua conform ordinului nr.9

si normele de aplicare,deorece este destul de neclar acest ordin.Din punctul meu de

vedere nu ar fi necesar,decit eliberarea unei adeverinte din partea societatii noastre

de asig. de unde sa reiasa ca agentul in cauza intermediaza asigurari de cel putin

2ani in ultimii4ani anteriori datei de 01.09.2011.

va multumesc,astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: nicoletasumedrea , utilizator 12:50, 12 Aprilie 2013
Daca nu v-a contactat inca asiguratorul pe care il intermediati, faceti-o in cel mai scurt timp.Conform normelor, trebuie sa va inscrieti la un program de pregatire profesionala continua.Indrumari veti primi de la managerul personal privind furnizorul de cursuri(Ord.CSA nr.08/2010), unele soc. de asigurare au pus la dispozitia agentilor, cursuri de pregatire online.
Va trebui neaparat sa urmati acest curs. CSA a stabilit, in functie de litera numelui de familie, termene precise pentru a sustine examenul IMA. Riscati anularea codului RAF de catre CSA si nu veti mai putea emite polite.
Va multumesc,o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod raf LORINA75 LORINA75 cum pot sa obtin acest cod raf ? va multumesc. (vezi toată discuția)
Intermediere in asigurari katrin katrin O persoana juridica care desfasoara si alte activitati poate desfasura in vreo forma activitatea de intermediere in asigurari? Stiu sigur ca broker de ... (vezi toată discuția)
Cod raf CAMY_3 CAMY_3 Buna ziua! As dori sa stiu daca este legal ca un agent in asigurari sa lucreze fara cod raf, ci doar cu nr de inregistrare.Este posibil asa ceva? va multumesc! (vezi toată discuția)