avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... pot circula cu dovada de 15 zile in afara orasului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

pot circula cu dovada de 15 zile in afara orasului

Buna,
Am si eu o intrebare si va rog sa ma ajutati daca este posibil. In urma cu 2 zile mi-a fost retinut permisul pentru depasire pe linie continua. Am primit dovada , ca sa pot circula 15 zile, dar pe mine ma intereseaza daca pot circula si in afara orasului cu aceasta dovada.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 23:40, 25 Februarie 2009
Da, puteti circula.Numai in afara granitelor tarii, din pacate, nu aveti aceasta posibilitate.
Puteti circula oriunde in tara cu dovada primita la data retinerii permisului. Dar atentie ...sa nu depasiti cele 15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat abuziv pt 60 de zile ForWhhy ForWhhy Bună ziua. Câteva zile mergeam cu prieteni acasă și într-un sat un echipaj de politie au trecut lângă noi cu semnale luminoase. Mașina de politie a ... (vezi toată discuția)
Circularea pe teritoriul ue cu dovada de circulatie Barboo Barboo Buna ziua oameni buni Avand in vedere ca facem parte din UE, sunt foarte curios daca se poate circula pe teritoriul UE cu DOVADA DE CIRCUATIE, care iti este ... (vezi toată discuția)
Carnet conducere retinut in germania raduaw raduaw Buna ziua, mi-a fost retinut carnetul de sofer UE emis in Romania pe teritoriul tarii Germaniei, 30 zile pentru ca am trecut pe rosu la semafor si m-a luat ... (vezi toată discuția)