am si eu o intrebare: lucrez intr-o primarie ca si referent .in anul 2011 la data de 1 iulie din contractual mi s-a transformat postul in functie publica referent asistent.mentionez ca salariul meu de baza era de 730 lei ca si contractual. in urma transformarii postului in functie publica REFERENT ASISTENT CU STUDII MEDII MI S-A SPUS CA SALARIUL DE INCADRARE LA FUNCTIE PUBLICA AR FI FOST MAI MIC DE 730 SI MI L-A LASAT ASA. INTREBAREA MEA ESTE CAT ERA SALARIUL DE INCADRARE LA REFERENT ASISTENT CU STUDII MEDII IN ANUL 2011.
VA MULTUMESC
referent, clasa III, grad profesional asistent , fosta treapta de salarizare 1 este 658, conform OG nr. 9/2008 si nu conform L 284/2010.
Incadrarea este corecta doar daca cumulat cu toate sporurile care se acordau la acea data sa nu fi depasit 730.
multumesc mult.
acum as mai avea o intrebare:ce inseamna ca in sectorul bugetar salariul de baza, potrivit incadrarii nu poate fi mai mic decat minimul pe economie garantat in plata. adik se refera ca salariul de incadrare nu poate fi mai mic decat minimul pe economie sau salariul de baza care include si sporul de vechime?eu de ex. am salariul de incadrare 730 lei si cu sporul de vechime ajung la 803 lei.
multumesc