avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Despre executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Despre executare silita

Continuind ideea din 01.04.2013,cand v-am intrebat unde se poate face un angajament de plata investit cu titlu executor,pentru a se prelungii termenul de prescriptie a unei hot.jud.definitive si irevocabile,am inteles ca se poate face un astfel de act. Cu aceasta speranta am mers azi la un notar,am fost informat ca nu se poate face nimic.Notarul m-a trimis la executor sa vad ce pot face.Executorul m-a avertizat ca pentru o intelegere cu rudele mele de a retrage executarea,aceasta intelegere nu anuleaza taxele de executare.O fi corect acest lucru sa ia 100de milioane vechi,si pentru ce,pentru o constatare si trei, patru,acte? As dori sa stiu daca pot contesta vaoarea taxelor de executare?X-(
Cel mai recent răspuns: jiulian , utilizator 17:10, 11 Aprilie 2013
www.avocatnet.ro/content/art...
Onorariul executorului judecatoresc este conditionat de actele incheiate si de valoare debitului de recuperat
Cum se procedeaza,in cazul in care vreau sa contestez procesul verbal de cheltuieli de executare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata impozit auto ionioana ionioana As dori sa aflu daca Directia Taxe si Impozite poate incepe executare silita in 2014 pentru impozit auto neplatit din 2005, in conditiile in care nu a existat ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu ramosim ramosim Sunt creditoare intr-un dosar executional, in care sentinta a fost data in 08.2007 si comunicata in 11.2008. Dosarul executional a fost deschis in 2009, iar ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii de onorariu dati unui avocat intr-o cauza castigata? gudflo gudflo Va rog sa imi spuneti cum ajung sa primesc banii inapoi.,prin sentinta obliga persoana sa imi plateasca suma care este cu titlu de cheltuieli de judecata (vezi toată discuția)