avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratie mediu rectificativa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratie mediu rectificativa

Daca trimit declaratie de mediu rectificativa, trebuie sa trimit atasat si dovada modificarii facute sau este suficient sa trimit doar declaratia?
Ex: am declarat o cantitate de deseu valorificata prin alte metode in luna ianuarie si trebuia sa completez la rubrica valorificat prin reciclare. Trebuie sa trimit si dovada ca deseul a fost trimis spre reciclare sau nu este necesar?
Cel mai recent răspuns: ianuarie , utilizator 22:32, 11 Aprilie 2013
La declaratia rectificativa nu trebuie sa atasati documente, asa cum nu se atasaza nici la declaratia initiala. Corectitudinea acesteia va fi verificata la un eventual control.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie fond mediu ianuarie ianuarie Cum completez declaratia privind obligatiile la fondul pentru mediu in cazul in care, la Sectiunea III, valoarea corespunzatoarea rubricii \'\'Cantitatea ... (vezi toată discuția)
Declaratie fondul de mediu marianachelariu marianachelariu S-a emis o prima factura catre agentul colector de deseuri ambalaje reprezentand valorificare in scopul indeplinirii obiectivului individual. Firma colectoare ... (vezi toată discuția)
Declaratie fond mediu -ambalaje reutilizabile ytrewq ytrewq In Declaraţia privind obligaţiile la Fondul pentru mediu, la capitolul III se declara ambalajele introduse pentru prima data pe piata interna. In cazul ... (vezi toată discuția)