avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vinzare tigari en-gros si en-detail - legalitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vinzare tigari en-gros si en-detail - legalitate

Doresc sa imi deschid o firma care sa comercializez tigari atat en-gros cat si en-detail direct din masina/duba. Este posibil asa ceva? Care sunt codurile caen pe care trebuie sa le trec la domeniul de activitate? Ce aprobari si licente am nevoie sa obtin pentru vanzarea tigarilor direct din masina in regim en-detail?
Cel mai recent răspuns: Vlad_30 , utilizator 20:04, 11 Aprilie 2013
Adica vrei sa vinzi tigari la bucata ?:confused:
Fii mai explicit sa inteleaga lumea, ce intelegi prin en detail ?
En detail = termen comercial, acelasi lucru cu amanuntul ! Sursa: dictionar juridic.
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2013
Vlad_30, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import si vanzare online CorneliuP CorneliuP Dorim sa importam din UE si din SUA produse cosmetice auto, gen polish, detergenti si samponuri auto, ceruri auto si sa le distribuim in Romania en-detail prin ... (vezi toată discuția)
Pot sa revand coroane cu cod caen 4619? nick4you nick4you Buna seara. Doresc sa comercializez coroane (jerbe) doar catre persoane juridice. Le cumpar de la o societate, care are dreptul sa le confectioneze, imi pun ... (vezi toată discuția)
Vanzare engros si endetail alina1977 alina1977 Tin contabilitatea la o firma care vinde medicamente de uz veterinar en gros. Vor sa vanda din aceeasi gestiune si catre populatie. Pe langa casa de marcat e ... (vezi toată discuția)