Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am nascut de curand un copil cu multiple malformatii care puteau fi observate la ecografii (cel putin unele dintre ele). Am gasit o eroare a ecografiilor facute, ne spun ca are bolta palatina integra, insa la nastere observam ca nu este si banuim ca nu sunt singurele. Bebele a murit dupa 20 ore de la nastere si as vrea sa stiu cum putem sa rezolvam aceasta situatie. Avem sanse sa castigam un proces? Nu vrem sa mai treaca si alti parinti prin chinurile provocate de indiferenta cadrelor medicale. Multumesc pentru raspuns.
Inainte de toate dati-mi voie sa va spun ca empatizez cu necazul dumneavoastra si imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva. Va recomand sa incercati sa dovediti caracterul penal al acestei fapte, mergeti la o audienta la Parchetul de pe langa Judecatoria de domiciliu si vorbiti cu procurorul de serviciu...vedeti ce va recomanda. Daca vedeti ca sunt sanse, depuneti o plangere penala. De ce va recomand direct penalul? Daca mergeti prin Colegiul Medicilor vor musamaliza tot si isi vor scoate colegii ca pe niste ingeri imaculati...
Multumesc mult penru raspuns. Tot ce vrem este sa oprim acesti medici sa mai practice aceasta meserie. Nu meritam sa trecem prin aceste clipe tragice din cauza lor.
Am ajuns la convingerea ca orice abuz/neglijenta in serviciu savarsita de functionari publici, medici nu se rezolva prin reclamatie la institutia cu pricina sau la o institutie ierarhic superioara. Sunt pusi in garda si se apara intre ei pe principiul corb la corb nu scoate ochii. Singura solutie e Parchetul si instanta de judecata. E o problema de sistem defect peste tot insa e o chestiune de principiu ca macar sa incercam sa schimbam ceva ....
Malpraxis
codau_f
facem un an si jumatate de cand ne luptam cu justitia din romania ca sa facem dreptate pentru fetita noastra.umblam la recuperare si acum si nici acum dupa ... (vezi toată discuția)